Vi gør din hjemmeside mobilvenlig

Responsivt design der tilpasser din hjemmeside

Få en professionel hjemmeside, der giver din virksomhed flere kunder. Responsive webdesign til alle enheder og gør den mobilvenlig

Fra kun​

4.788,-​

årligt ex. moms

​Hvad er responsive design?

Responsivt webdesign, er en måde at designe din hjemmeside på, så den automatisk tilpasser sig til alle mobile enheder, browsere og skærmstørrelser. Det betyder, at dine besøgende får den bedst mulige visning af websitet – uanset om de besøger siden fra mobil, tablet eller desktop.​

​Hvorfor vælge responsive design?

​Foruden fordelene ved, at designet automatisk tilpasses alle enheder, så gør et responsive webdesign samtidig din hjemmeside mobilvenlig. Det er vigtigt i dag, da 50% af websitets besøgende typisk kommer herfra.

Med et responsivt design behøver du kun én version af din hjemmeside og modsat tidligere, så slipper du for et mobilsite som supplement til din almindelige hjemmeside. Indholdet skal desuden kun opdateres ét sted. Google rangerer også hjemmesider ud fra mobilvenlighed i sine søgeresultater, ligesom et responsive design er en klar fordel ved annoncering med Google Ads eller Facebook Ads.

​Dette får du med en hjemmesideløsning fra Group Online

usp-ikon  Responsivt design

usp-ikon  Brugervenligt CMS

usp-ikon  Fri support

​Mobile first og den mobile bruger

​Da en responsiv hjemmeside samtidig giver dig en mobilvenlig hjemmeside, sørger vi for, at du lever op til ”mobile first”-begrebet.

Brugeren er i dag mobil og det er deres adfærd også. Det betyder f.eks., at de kan have en anden adfærd, når de besøger din hjemmeside fra mobil i forhold til, når det sker fra en computer. Men bare rolig – det hjælper vi med, når vi designer dit nye responsive website.​

Eksempler på responsive hjemmesider

Her kan du se eksempler på hjemmesider i responsivt design, der er designet og udviklet af Group Online. De kan bruges som inspiration til webdesign.

​Hvad siger vores kunder?

​"​Tilgangen til mig har været professionel. Jeg er blevet rådet i den rigtige retning. ​Jeg har følt en ægte interesse for, at mit sted skulle blive en succes."​

Beauty By Ryberg

"​Jeg føler jeg får det jeg betaler for, og har jeg problemer kan jeg altid ringe eller skrive til dem og så vender de tilbage til mig ret hurtigt efter."

Flex Gulvservice

"Det har simpelthen betydet så meget for min forretning, at vi har vækstet fuldstændig vildt efter at jeg tog valget og sprang ud i det og valgte Group Online."

Rister og Søn ApS

Adfærd på tværs af kanaler og enheder

Ved at vælge en hjemmeside i responsive design, så sikrer du, at din virksomhed lever op til dine kunders adfærd online.

I dag er det helt almindeligt, at en bruger besøger en hjemmeside flere gange i løbet af beslutningsprocessen. Besøg, der foretages fra både mobil, tablet og desktop. Samtidig, kan de ske via forskellige kanaler som søgemaskiner, sociale medier osv. Det er det, der populært kaldes ”cross channel – cross device”.

Hvad koster det?

Hos Group Online, koster en hjemmeside i responsive design fra kun 4.788 kr./årligt ex moms. Prisen omfatter responsivt design, brugervenligt CMS, gratis opdatering og fri support.​

​Vil du vide mere?

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner. 

Vil du også findes online?​

​Vil du høre mere om muligheden for at få en unik responsiv hjemmeside og få en skræddersyet pris? Så kontakt os på telefon eller e-mail – det er altid helt uforpligtende. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning