Øg antallet af henvendelser

Få flere kunder med målrettet og effektiv Google Ads-annoncering

Med Goo​gle Ads annoncering får du flere henvendelser gennem effektive annoncer.

Fra kun​

8.000,-​

årligt ex. moms

Hvad er Google Ads?

Med Google Ads-annoncering reklamerer du på Google ved relevante søgninger. Google Ads er de annoncer, der vis​es i toppen og bunden af søgemaskinen Google, som bruges af mere end 95% af danskerne. 

Med Google-annoncering er du garanteret relevant synlighed, når dine kunder søger efter dig som fagmand, dine ydelser eller dine produkter.

​Dette får du med en Google Ads-aftale hos Group Online

usp-ikon  Mulighed for målretning

usp-ikon  Synlighed øverst i Google​

usp-ikon  ​Betal kun pr. klik

Google Partner og løbende certificering

​Som Danmarks største online web- og marketingbureau, er vi selvfølgelig Google Partner. Det betyder, at vi har et tæt samarbejde med Google, som sikrer tilfredsstillende resultater og vækst for vores kunder.

Vores samarbejde med Google omfatter også et krævende certificeringspr​ogram for vores medarbejdere, så det altid er eksperter, der arbejder med Google Ads. Dette garanterer dig gode resultater af vores opsætning og løbende optimering af dine kampagner.

​Hvad siger vores kunder?

​"​Tilgangen til mig har været professionel. Jeg er blevet rådet i den rigtige retning. ​Jeg har følt en ægte interesse for, at mit sted skulle blive en succes."​

Beauty By Ryberg

"​Jeg føler jeg får det jeg betaler for, og har jeg problemer kan jeg altid ringe eller skrive til dem og så vender de tilbage til mig ret hurtigt efter."

Flex Gulvservice

"Det har simpelthen betydet så meget for min forretning, at vi har vækstet fuldstændig vildt efter at jeg tog valget og sprang ud i det og valgte Group Online."

Rister og Søn ApS

Hvad koster Google Ads?

Kom i gang med dine annoncer på Google fra kun 8.000 kr. ex moms for professionel opsætning og løbende optimering. Prisen afhænger af antallet af fokusområder og længden på den periode, du ønsker, vi skal hjælpe dig.

Vi har samtidig gjort det let for dig, når du skal annoncere på Google – for du bestemmer i bund og grund helt selv prisen, da det annoncebudget, du vælger at bruge, udelukkende går til dine annoncer på Google. Med det daglige budget bruger du aldrig mere på annoncerne, end du ønsker. Det er din tryghed som kunde!

Bliv fundet med Google-annoncering!

Med Google Ads vises dine annoncer øverst på Google, så dine potentielle kunder nemt kan finde – og kontakte – dig. 

​Hvis du vil høre mere om, hvordan vi som bureau kan hjælpe dig med Google Ads og flere kunder, så ring på 55 55 55 55 eller skriv en mail - det er helt uforpligtende.

 
 
 
 
 

Skriv din henvendelse her

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​09.00 - 15.30

Tirsdag

09.00 - 15.30

Onsdag

09.00 - 15.30

Torsdag

09.00 - 15.30

Fredag

09.00 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning