Øg antallet af henvendelser

Få flere kunder ved målrettet og effektiv annoncering med Google Ads

Med Goo​gle Ads annoncering får du flere henvendelser gennem effektive annoncer.

Fra kun​

4.000,-​

årligt ex. moms

​Hvad er Google Ads?

Google Ads er de annoncer, der vis​es i toppen og bunden af søgemaskinen Google, der bruges af mere end 95% af danskerne. Med Ads-annoncer, er du garanteret relevant synlighed, når dine kunder søger efter dig som fagmand, dine ydelser eller dine produkter. Annoncerne giver også mulighed for visning på andre aktuelle hjemmesider i Googles netværk, så du rammer netop din målgruppe - uanset hvor de er i beslutningsprocessen.

Ads-bureau & Google Partner

​I Group Online er vi et af de Ads-bureauer i Danmark, der er Google Partner. Det betyder, at vi har et tæt samarbejde med Google omkring løbende uddannelse, kvalitetssikring og fælles kampagner. Samarbejdet sikrer tilfredsstillende resultater, god service og attraktive tilbud for vores mange kunder. Vi er derudover et erfarent SEO-bureau, og vi kan hjælpe med at optimere din hjemmesides indhold, så det vises i toppen af søgeresultaterne på Google.​

Certificeret opsætning & optimering

Vores samarbejde med Google omfatter også et krævende certificeringspr​ogram for vores medarbejdere. Dette garanterer dig gode resultater af vores opsæt​ning og løbende optimering af dine kampagner.

​Dette får du med en Google Ads-aftale hos Group Online

usp-ikon  Mulighed for målretning

usp-ikon  Synlighed øverst i Google​

usp-ikon  ​Betal kun pr. klik

Hvad koster Google Ads?

Kom i gang med dine annoncer på Google fra kun 4.000 kr. ex moms for professionel opsætning og løbende optimering. Prisen afhænger af antallet af fokusområder og længden på den periode, du ønsker, vi skal hjælpe dig.

Vi har samtidig gjort det let for dig, når du skal annoncere på Google, for du bestemmer i bund og grund helt selv prisen , da det annoncebudget du vælger at bruge udelukkende går til dine annoncer på Google!​! For med det daglige budget, bruger du aldrig mere på annoncerne, end du ønsker. Derudover, kan vi fordele budgettet på dine forskellige fokusområder, så det løbende passer med både din ordrebog og dine avancer

​Hvad siger vores kunder?

​"​Tilgangen til mig har været professionel. Jeg er blevet rådet i den rigtige retning. ​Jeg har følt en ægte interesse for, at mit sted skulle blive en succes."​

Beauty By Ryberg

"​Jeg føler jeg får det jeg betaler for, og har jeg problemer kan jeg altid ringe eller skrive til dem og så vender de tilbage til mig ret hurtigt efter."

Flex Gulvservice

"Det har simpelthen betydet så meget for min forretning, at vi har vækstet fuldstændig vildt efter at jeg tog valget og sprang ud i det og valgte Group Online."

Rister og Søn ApS

Effektiv Google-annoncering

De store muligheder for målretning sikrer en meget effektiv annoncering, så din virksomhed får flere kunder. Google Ads giver også mulighed for at følge effekten og forbruget af dine kampagner, ligesom vi løbende kan justere budgettet og aktiviteterne, så det passer til din ordrebog - året rundt.​

​Annoncer med betaling pr. klik

​Du betaler kun, når der kli​kkes på dine annoncer og dermed ikke for mere end du reelt får. Samtidig har du sikkerhed for, at det aldrig løber løbsk, da vi opsætter et dagligt budget på din Ads-konto, så annoncerne stopper med at vises, når det aftalte budget er opbrugt. Det er din tryghed som kunde.

​Analyse & rapportering

​Vi analyserer og rapp​orterer løbende effekten og forbruget af dine Google Ads-kampagner, så du opnår det ønskede afkast af din investering - uanset om det handler om kundehenvendelser eller salg af produkter.​ Det sker via overskuelige rapporter og personlig opfølgning ved din faste kontaktperson, så vi løbende sørger for det ønskede fokus - i tæt dialog med dig. Vi designer og udvikler altid vores hjemmesider i et responsivt webdesign, og websitet tilpasser sig derfor alle enheder - uanset om dine kunder kommer fra mobil, tablet eller desktop.

Vil du høre mere om Google Ads?

​Hvis du vil høre mere om, hvordan vi som bureau kan hjælpe dig med Google Ads og flere kunder, så ring på 55 55 55 55 eller skriv en mail - det er helt uforpligtende.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning