​Få flere kunder ved målrettet og effektiv annoncering med Google Ads

​Med Goo​gle ads annoncering får du flere henvendelser gennem effektive annoncer.

Mulighed for målretning

​Synlighed øverst i Google​

​Betal kun pr. klik

Fra kun​

​7.500,-

årligt ex. moms​

​Hvad er Google Ads?

Google Ads er de annoncer, der vis​es i toppen og bunden af søgemaskinen Google, der bruges af mere end 95% af danskerne. Med Ads-annoncer, er du garanteret relevant synlighed, når dine kunder søger efter dig som fagmand, dine ydelser eller dine produkter.

Annoncerne giver også mulighed for visning på andre aktuelle hjemmesider i Googles netværk, så du rammer netop din målgruppe - uanset hvor de er i beslutningsprocessen.

Ads-bureau & Premier Partner

​I Group Online er vi et af de få Ads-bureauer i Danmark, der er Premier Google Partner. Det betyder, at vi har et tæt samarbejde med Google omkring løbende uddannelse, kvalitetssikring og fælles kampagner. Samarbejdet sikrer tilfredsstillende resultater, god service og attraktive tilbud for vores mange kunder.

Certificeret opsætning & optimering

Vores samarbejde med Google omfatter også et krævende certificeringspr​ogram for vores medarbejdere. Dette garanterer dig gode resultater af vores opsæt​ning og løbende optimering af dine kampagner.

​​Hvad koster Google Ads?

Svaret en simpelt: Du bestemmer selv prisen! For med det daglige budget, bruger du aldrig mere på annoncerne, end du ønsker. Derudover, kan vi fordele budgettet på dine forskellige fokusområder, så det løbende passer med både din ordrebog og dine avancer.

Effektiv Google-annoncering

De store muligheder for målretning sikrer en meget effektiv annoncering, så din virksomhed får flere kunder. Google Ads giver også mulighed for at følge effekten og forbruget af dine kampagner, ligesom vi løbende kan justere budgettet og aktiviteterne, så det passer til din ordrebog - året rundt.​

​Annoncer med betaling pr. klik

​Du betaler kun, når der kli​kkes på dine annoncer og dermed ikke for mere end du reelt får. Samtidig har du sikkerhed for, at det aldrig løber løbsk, da vi opsætter et dagligt budget på din Ads-konto, så annoncerne stopper med at vises, når det aftalte budget er opbrugt. Det er din tryghed som kunde.

​Analyse & rapportering

​Vi analyserer og rapp​orterer løbende effekten og forbruget af dine Google Ads-kampagner, så du opnår det ønskede afkast af din investering - uanset om det handler om kundehenvendelser eller salg af produkter.​

​​

Det sker via overskuelige rapporter og personlig opfølgning ved din faste kontaktperson, så vi løbende sørger for det ønskede fokus - i tæt dialog med dig.​

Kampagne: Start til priser fra kun 3.995,-

Lige nu tilbyder vi, i samarbejde med Google, professionel opsætning og optimering af Google Ads til kun 3.995 kr. ex moms, hvor hele beløbet går til annoncerne på Google!​ Prisen omfatter også cal​l tracking, løbende rapportering og personlig opfølgning. Det sikrer din virksomhed det optimale udbytte i perioden på op til de 60 dage, som kampagnen kører.

Vil du vide mere?​

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi som bureau kan hjælpe dig med Google Ads og flere kunder, så ring på 55 55 55 55 eller skriv til info@grouponline.dk - det er helt uforpligtende.

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner.

Vil du høre mere om vores løsninger? Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk.

​Vil du høre mere om Google Ads?

Alt hvad du skal gøre, er, at udfylde nedenstående formular og så besvarer vi din henvendelse med et tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 15.00

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​K. Christensens Vej 6, 9200 Aalborg SV​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning