Med dig hele vejen

Kun når du er en succes, er vi det også 

- så enkelt er det

Group Online er Danmarks største online marketing- og webbureau. Vi er med dig hele vejen - så du kan fokusere på det, du er bedst til. Så klarer vores eksperter resten. 

Vi gør det let for dig

Vi gør det nemt og trygt for små- og mellemstore virksomheder. Vi er et full-service online marketingbureau, der tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende rådgivning og servicering.

Vi ved, hvad der skal til for, at vores kunder ikke drukner i mængden. Vi er de førende eksperter, når virksomheder skal ses, findes og vælges.​

Gratis opdatering & fri support

​Når du er kunde hos os, hjælper vi dig gratis med at opdatere hjemmesiden - året rundt. Så hvis du ikke selv har tiden, lysten eller evnerne, så kontakt os med spørgsmål til hjemmeside og mail.

Få succes på Google

Vi optimerer og synliggør det, som skaber mest værdi for dig, så du i stedet kan bruge tiden på det, du er bedst til.

Fri support

Fri support alle hverdage og løbende optimering af hjemmeside med personlig opfølgning.

Responsivt design

Det betyder, at hjemmesiden automatisk tilpasser sig alle enheder – uanset om dine kunder besøger din hjemmeside fra mobil, eller computer.​

Social media-annoncering

​Få adgang til utallige muligheder for at målrette din virksomhed til en bestemt kundegruppe gennem  blandt andet Facebook-annoncering​.

​Vores værdier

​Hos Group Online har vi en vision om at få vores kunder til at stråle digitalt. Det er afgørende for os at kunne hjælpe vores kunder og få dem til at vokse - hvilket kun kan ske med afsæt i vores dygtige medarbejdere. I Group Online arbejder vi alle sammen ud fra et fælles værdisæt bestående af tre værdier; 

Vi er kundecentriske

Vi skaber værdi ved at være der for vores kunder og være ambitiøse på deres vegne. Vi sørger altid for at skabe struktur og rammer, men også plads til at være innovative, så vores medarbejdere har de bedste forudsætninger for at gøre det, der er bedst for vores kunder. Kun når vores kunder er en succes, er vi det også.

Vi er i øjenhøjde

Vi er den gode ven, der altid hjælper og lytter, men er ærlig og siger sin mening, fordi vi vil sikre, vores kunder får den bedst mulige oplevelse og produkt. Vi er mennesker, der hjælper mennesker – der er altid plads til et godt grin. Vi møder vores kunder, der hvor de står, og vi taler til dem med ord, de forstår. Hvis vores kunder ikke forstår os, så er det vores opgave at sige det på en anden måde.

Vi lykkes sammen

Vi vil gerne være de bedste. For vores kunder, men også over for hinanden. Vi er ambitiøse performere, der altid kæmper for at vinde. Vinde for vores kunder. Vi er drevet af vores stærke sammenhold, og vi fejrer hinandens succeser - det kan mærkes. Intern sparring, hjælpsomhed og godt humør bidrager til vores høje effektivitet - og vores passion for at lykkes - sammen.

Vi lykkes sammen

Hos Group Online er vi sammen om at levere. Det er med til at få os til at lykkes - sammen. Vi har en vision om at få vores kunder til at stråle digitalt, og vi er stolte af at være landets største leverandør af online markedsføring og hjemmesider til danske virksomheder. ​

​Siden startskuddet i 2003, i ydmyge kælderlokaler i København, har vi oplevet stor kundetilgang. Det betyder, at vi i dag er omkring 200 dedikerede medarbejdere, som dagligt skaber succesfulde virksomheder, der stråler digitalt.

​"​Det jeg elsker ved mit arbejde hos Group Online er, at jeg udvikler mig utrolig meget som menneske. Jeg sætter meget pris på, at kunne sparre med folk, der både har opbygget kompetencer over mange år men også med helt nye folk med høje ambitioner om at lykkes. 

Frederik

​"Jeg er virkelig glad for at arbejde et sted, hvor der er så meget fokus på ens personlige udvikling. Jeg synes også, at det er rigtig vigtigt, at jeg arbejder et sted, hvor vi fokuserer på kunden og på at få deres virksomheder til at stråle digitalt. Derudover, er kulturen og mine kollegaer også en stor faktor for min trivsel i Group Online."

Kawtar

​"Jeg kan virkelig godt lide at arbejde et sted, hvor der frihed under ansvar, og hvor der er en god balance mellem det seriøse og det sociale. For mig giver det de bedste forudsætninger for at kunne gøre en forskel for vores kunder, at jeg samtidig har det godt sammen med mine kollegaer."

Nathalie

Vi er stolte over vores samarbejdspartnere

Group Online samarbejder med​

Lokalt online marketing- og webbureau nær dig

Vi har lokale salgskontorer i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​Geografisk kan vi således nemt møde vores kunder, hvilket er afgørende for et godt og tæt samarbejde - uanset om du er eksisterende kunde eller overvejer at blive kunde.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk, hvis du vil vide mere om Group Online eller vores produkter - det er helt uforpligtende.

 
 
 
 
 

Skriv din henvendelse her

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​09.00 - 15.30

Tirsdag

09.00 - 15.30

Onsdag

09.00 - 15.30

Torsdag

09.00 - 15.30

Fredag

09.00 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning