Få en professionel hjemmeside,
​der giver din virksomhed flere kunder

​Med en professionel hjemmeside, er du sikret flere kunder til din virksomhed. Læs hvordan og få en pris.​

Responsivt design

Brugervenligt CMS

Fri support

Fra kun​

​4.788,-

årligt ex. moms​

Responsivt design

Vi designer din unikke hjemmeside i et respo​nsivt design Det betyder, at websitet automatisk tilpasser sig alle enheder - uanset, om dine kunder besøger den fra mobil, tablet eller desktop.

Det gør samtidig din nye webside mobil​venlig, hvilket er vigtigt i dag, da 50% af dine kunder typisk vil komme herfra. Du slipper dermed for at have flere versioner af websitet og indholdet skal derfor kun opdateres ét sted.​

Når du er kunde hos os, har du desuden mulighed for at få en grafisk opdatering af dit website hvert andet år uden beregning. Det sikrer, at din virksomhed altid har en tidssvarende side.

​Brugervenligt CMS

​Hjemmesiden bygger vi op omkring et brugerve​n​ligt CMS, der er en forkortelse for Content Management System. CMS'en er det opdateringsmodul, der ligger bag ved websitet, så tekst og billeder nemt og effektivt kan vedligeholdes. Systemet kan tilgås alle steder fra, blot du har forbindelse til internettet, og er lige så nemt at bruge som Word.

Vi har udviklet vores eget CMS-system, kaldet Dana​CMS, der bl.a. også omfatter moduler til:

  • statistik (Google Analytics)
  • nyhedsbreve
  • gallerier
  • formularer

Alt sammen, som en del af produktet og du undgår dermed ekstra tilkøb og dyre licenser.​​

Gratis opdatering året rundt

​Hos Group Online hjælper vi gratis med op​datering af din CMS-hjemmeside året rundt, så du kan gøre det, du er bedst til. Så hvis tiden er knap eller du ikke selv har lysten eller evnerne, sender du blot opdateringerne ind til os og så klarer vi dem for dig - uden ekstra omkostninger. Du er også altid velkommen til at ringe på 55 55 55 55, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Fri support & fast kontaktperson

​Vores aftaler omfatter fri su​pport, der giver dig mulighed for løbende at kontakte os med spørgsmål til hjemmeside og mail. En fast kontaktperson vil hjælpe dig, så du er sikret kompetent rådgivning og service omkring din løsning.​

Inkl. hosting af hjemmeside og mail

​Ved at vælge Group Online, får du også profe​ssionel hosting af hjemmeside og mail med i prisen. Vi ved, hvor vigtigt begge dele er for en succesfuld virksomhed i dag, så vi stiller store krav til driftsikkerhed og oppetid for vore systemer.

Når du køber en ny hjemmeside, inkluderer aftalen op til fem e-mailadresser med 2 GB plads per e-mailkonto.​ De kan benyttes via webmail og sættes op i f.eks. Outlook samt på dine forskellige mobile enheder. Vore websites kører via en sikker forbindelse (SSL), ligesom når du benytter netbank, så informationer sendes krypteret via siden. Det skaber tryghed for kunderne og giver dig en fordel på søgemaskinerne.

Optimering af hjemmeside

​Som kunde hos os, medfølger der en basis-søgemaskineoptimering af din nye CMS-hjemmeside. Det betyder, at vi sørger for den grundlæggende optimering af din side og dens indhold, så du kan findes for dine kunder på Google. Ønsker du fokus på online marketing, kan du kontakte os for at høre mere om:

Hjemmesiden er også forberedt til dig, der selv laver online markedsføring, da den giver gode muligheder for f.eks. at optimere landingssider, analysere statistik og implementere sporingskoder.

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Hos Group Online, der koster en professionel hjemmeside fra kun 4.788 kr./årligt ex moms. ​Prisen omfatter bl.a. responsivt we​bdesign, brugerve​nligt CMS, gratis opdatering og fri support.

Vil du vide mere?​

Vil du høre mere om vores professionelle CMS-hjemmesider og have en skræddersyet pris, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk - det er helt uforpligtende. 

Du har også mulighed for at få en gratis SEO​-analyse af din nuværende hjemmeside, hvor vi giver dig konkrete tips til større synlighed på Google og flere kunder.

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner.

Vil du høre mere om vores løsninger? Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk.

​​Vil du høre mere om vores hjemmesider?​

Alt hvad du skal gøre, er, at udfylde nedenstående formular og så besvarer vi din henvendelse med et tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 15.00

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning