Log ind på din mail - uanset hvor du er

​Microsoft 365

Log på din Microsoft 365-mail

Hosted Exchange

Log på din Hosted Exchange-mail

​Få mest muligt ud af din webmail

Som kunde hos Group Online, får du automatisk adgang til webmail. Det betyder, at du kan tjekke og sende e-mails, uanset hvor du er - dette er særlig praktisk, når du er på farten eller ikke har adgang til din egen computer. Vi kan også hjælpe med at konfigurere din e-mailkonto på forskellige enheder, såsom computer, tablet eller mobiltelefon. Husk, at det altid er vigtigt at holde dit kodeord sikkert og opdateret, for at beskytte dine personlige oplysninger og undgå uautoriseret adgang til din e-mailkonto.

Fri support – også på e-mail

Vi kan hjælpe dig med at opsætte din webmail konto, din e-mail konto, guide dig gennem funktionerne og give dig tips og tricks, hvis du ikke har prøvet det før. Vi er her for at sikre, at du får mest muligt ud af din løsning hos os. Har du spørgsmål, så kontakt Kundeservice på telefon 55 55 ​55 55 eller via formularen her. Du kan også med fordel benytte vores selvbetjening, hvor du finder vejledninger til mail.​ Herfra siden, kan du logge på vores mailsystemer Hosted Exchange og Microsoft 365.

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner

 
 
 
 
 

Skriv din henvendelse her

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​09.00 - 15.30

Tirsdag

09.00 - 15.30

Onsdag

09.00 - 15.30

Torsdag

09.00 - 15.30

Fredag

09.00 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning