benyt de sociale medier

Kom ud til flere kunder med annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn

Vil du findes på de sociale medier og nå ud til potentielle kunder? Vi er dine eksperter i annoncering på LinkedIn, Facebook og Instagram, når du vil møde dine kunder, dér hvor de er

Fra kun​

4.000,-​

årligt ex. moms

Annoncering, der driver besøgende til din hjemmeside

Ved annoncering på sociale medier handler det i høj grad om at skabe engagement fra brugerne, såsom likes, klik, kommentarer, delinger mm. Det er med til at skabe opmærksomhed og øge synligheden af din virksomhed. Du kan sende et specifikt budskab til en bestemt målgruppe og derved øge deres engagement.

​Dette får du med social media annoncering hos Group Online

usp-ikon  Øget synlighed og trafik

usp-ikon  Påvirkning før, under og efter købsrejsen

usp-ikon  ​Generel branding og øget kendskab

Bliv vist på det mest populære sociale medie med Facebook-annoncering

Facebook-annoncer er de reklamer, der vises i dit nyhedsfeed. Derudover kan annoncerne i dag også vises på Instagram, der er et af de største sociale medier til deling af billeder og videoer.

Vi sørger for en professionel opsætning af dine annoncer på Facebook og Instagram, og vi står også for den efterfølgende optimering, der sikrer god performance for netop dine annoncer – året rundt.

​Hvad siger vores kunder?

​"​Tilgangen til mig har været professionel. Jeg er blevet rådet i den rigtige retning. ​Jeg har følt en ægte interesse for, at mit sted skulle blive en succes."​

Beauty By Ryberg

"​Jeg føler jeg får det jeg betaler for, og har jeg problemer kan jeg altid ringe eller skrive til dem og så vender de tilbage til mig ret hurtigt efter."

Flex Gulvservice

"Det har simpelthen betydet så meget for min forretning, at vi har vækstet fuldstændig vildt efter at jeg tog valget og sprang ud i det og valgte Group Online."

Rister og Søn ApS

Annoncering på LinkedIn – når du vil nå ud til fagfolk

LinkedIn er et professionelt netværk, hvor du især kan ramme din B2B-målgruppe markant bedre end på andre sociale medier. Her kan du målrette til virksomheder, jobtitler, jobtyper, virksomhedssider og meget andet. Dine annoncer vises og tilpasses selvfølgelig på alle enheder.

Kom ud til flere og få mere trafik

​Vi hjælper dig med at nå dine mål med de forskellige annoncetyper på de sociale medier. Så uanset om du ønsker flere likes, mere trafik til din hjemmeside eller fokus på branding, så har vi midlet! Kom i gang med annoncering på Instagram, Facebook eller LinkedIn fra kun 5.000 kr./årligt ex. moms.

Kontakt dit bureau i dag!

 
 
 
 
 

Skriv din henvendelse her

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​09.00 - 15.30

Tirsdag

09.00 - 15.30

Onsdag

09.00 - 15.30

Torsdag

09.00 - 15.30

Fredag

09.00 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning