benyt de sociale medier

Få flere kunder og mere salg med annoncering på Facebook

Få adgang til utallige muligheder for at målrette din virksomhed til en bestemt kundegruppe gennem Facebook-annoncering​.

Annoncer på Facebook

Facebook er verdens største sociale medie med mere end 2 mia. brugere månedligt på verdensplan. 3,4 mio af dem er danskere, hvoraf 62% dagligt er aktive. Det gælder også dine kunder!

Facebook-annoncer, er de reklamer, der enten vises som nyheder på det sociale medie, i højre side på eller som en del af Facebooks Audience Network, der f.eks. omfatter mobilspil osv. Derudover, så kan annoncerne i dag også vises på Instagram, der er et af de største sociale medier til deling af billeder og videoer.

Vores strategi rammer din målgruppe

​Vi forstår, at du og din virksomhed kan have forskellige mål. For nogle handler det om nye kunder, mens det for andre handler om fastholdelse eller mersalg til eksisterende.​

​Facebook-annoncering giver os både mulighed for at skabe kontakt til nye kunder samt fastholde og styrke relationerne til dine følgere. Så fortæl os, hvem din målgruppe er, så lægger vi strategien og du rammer den!

Annoncering på sociale medier er ikke det samme som Google Ads - men du kan nemt udnytte fordelene ved begge for at opnå maksimal synlighed.

Interesseret i Google Ads?

​Dette får du med social media annoncering hos Group Online

usp-ikon  Øget synlighed og trafik

usp-ikon  Påvirkning før, under og efter købsrejsen

usp-ikon  ​Generel branding og øget kendskab

Målrettet & effektiv annoncering

​Annoncerne på Facebook kan vi målrette meget præcist, så du rammer din målgruppe på rette tid og sted. Vi kan bl.a. målrette efter dine kunders:

  • Lokalitet
  • Alder
  • Køn
  • Interesser
  • Adfærd


De store muligheder for målretning sikrer din virksomhed en meget effektiv annoncering, så du får flere kunder. Facebook giver desuden store muligheder for at følge effekten og forbruget af dine kampagner, ligesom vi løbende kan justere aktiviteterne efter sæsonen og din ordrebog.

Ønsker du en fængende video eller lækre billeder på hjemmesiden? Så har du mulighed for at tilkøbe en video- eller fotopakke til din nye hjemmeside, som vi står for.

Mere om video og foto

​Hvad siger vores kunder?

​"​Tilgangen til mig har været professionel. Jeg er blevet rådet i den rigtige retning. ​Jeg har følt en ægte interesse for, at mit sted skulle blive en succes."​

Beauty By Ryberg

"​Jeg føler jeg får det jeg betaler for, og har jeg problemer kan jeg altid ringe eller skrive til dem og så vender de tilbage til mig ret hurtigt efter."

Flex Gulvservice

"Det har simpelthen betydet så meget for min forretning, at vi har vækstet fuldstændig vildt efter at jeg tog valget og sprang ud i det og valgte Group Online."

Rister og Søn ApS

Markedsføring ved Facebook-bureau

​Som Facebook-bureau, sørger vi for en professionel opsætning af dine annoncer på Facebook og står også for den efterfølgende optimering, der sikrer god performance.

Det gør vi ved at optimere dine kampagner, annoncer og evt. landingssider, så det passer det med ønskede fokus - året rundt. Vi designer og udvikler altid vores hjemmesider i et responsivt webdesign, hvilket også betyder, at hjemmesiden tilpasser sig alle enheder. 

Se cases


Derudover, så kvalitetssikrer vi løbende relevansen, efterspørgslen og konkurrencen, så du får det optimale udbytte markedsføring. Hvis din virksomhed ikke allerede har en Facebook-profil, hjælper vi også med det

Analyse & rapportering

​Løbende vil vi analysere og rapportere effekten og forbruget af dine Facebook-kampagner, så du opnår det ønskede afkast af din investering. Det gør vi med overskuelige rapporter og personlig opfølgning ved din faste kontaktperson. Dette sikrer, at vi hele tiden har det rette fokus - i tæt dialog med dig.

Flere likes, mere trafik & øget salg

​De forskellige annoncetyper på Facebook, vi hjælper dig med, gør, at du når dine mål. Så uanset, om du ønsker flere likes, mere trafik til dit website, større branding eller øget salg, så har vi midlet med Facebook-annoncer!

Hvad koster det? Få priser i dag!

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon 55 55 55 55 eller mail, så vi som bureau kan hjælpe dig med flere kunder og priser på Facebook-annoncering.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning