Hjemmeside-design og referencer

Se unikke hjemmesider designet af Group Online - i responsive design og brugervenligt CMS - og få priser.​

​Responsivt design

​Brugervenligt CMS

Fri support​​

Fra kun​

​4.788,-

årligt ex. moms​

​Unikt design af hjemmeside

Her kan du se nogle eksempler på hjem​mesider, vi har designet. De kan bruges som inspiration - uanset om du er ny eller eksisterende kunde.

Husk, at du som kunde ved Group Online har mulighed for et gratis redesign af din hjemmeside hvert andet år. Det sikrer dig, at du altid har et tidssvarende website. 

Hvis du savner nogle specifikke eksempler, f.eks. din branche eller lokalområde, så kontakt os venligst.

​Responsivt design & CMS

Hjemmesiderne er udviklet i et responsivt design, så de automatisk tilpasser dig både mobil, tablet og desktop - og dermed er mobilvenlige. Indholdet skal dog kun vedligeholdes ét sted.

Bagved websitet finder du vores brugervenlige opdateringsmodul (CMS), hvor indholdet nemt kan redigeres - lige så enkelt som i tekstprogrammet Word.

Gratis opdatering & fri support

​Vores aftaler omfatter gratis opdatering af websitets indhold - året rundt. Så hvis du ikke selv har tiden, lysten eller evnerne, sender du blot dine opdateringer til os, hvorefter vi laver dem - uden ekstra omkostninger.

​I vores kundeservice, vil en fast kontaktperson hjælpe dig og sikre kompetent service og rådgivning. Her har du samtidig fri support, der altid giver dig mulighed for at kontakte os med spørgsmål til website og mail.

Anmeldelser på Trustpilot

​Overvejer du at blive kunde, kan du evt. læse, hvad vores kunder udtaler om os på Trustpilot. Her har vi mere end 600 anmeldelser og en samlet bedømmelse på 4/5 stjerner i gennemsnit.

Priser på hjemmesider

En professionel hjemmeside hos Group Online koster fra kun 4.788 kr./årligt ex moms. Prisen omfatter responsivt design, brugervenligt CMS, gratis opdatering og fri support.​

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om vores hjemmeside-design og priser, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk - det er helt uforpligtende.

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning