Professionel webshop​

En Google-optimeret webshop giver dig mere salg og større omsætning - læs mere og få priser på løsning.​

Responsiv webshop

Vi designer og udvikler din nye webshop i et unikt, responsivt design. Det betyder, at shoppen automatisk tilpasser sig alle enheder - uanset, om dine kunder besøger den fra mobil, tablet eller desktop.

​​

Det responsive design gør samtidig netbutikken mobilvenlig, hvilket betyder meget i dag, da 50% af dine besøgende typisk vil komme herfra. Samtidig slipper du for at have flere versioner af din nye hjemmeside, ligesom produkter og indhold kun skal opdateres ét sted.

Webshop med CMS

​Webshoppen bygges op omkring et brugervenligt CMS, som er ​en forkortelse for Content Management System. CMS'en er det opdaterings- og administrationmodul, der ligger bag ved webshop-løsningen, så produkter og indhold nemt og effektivt kan vedligeholdes. Opdateringsmodulet kan tilgås alle steder fra, blot du har forbindelse til internettet, og det er lige så nemt at bruge som Word. I CMS'en finder du desuden moduler til f.eks.

Fri support & fast kontaktperson

​Vores aftaler omfatter fri support, der betyder, at du kan kontakte os året rundt med spørgsmål til både webshop og mail. I vores kundeservice, har du tilknyttet en fast kontaktperson, der sikrer dig kompetent rådgivning og servicering af din webshop-løsning.

Professionel hosting af webshop & mail

​Ved at vælge os, får du også professionel hosting af shop, mail og domæne med i prisen. Vi ved, hvor stor betydning det har for din virksomhed, så vi stiller store krav til driftsikkerhed og oppetid for vore systemer.​

Mange relevante integrationer

​Ingen virksomheder er ens og alle har forskellige krav og behov. Derfor understøtter vore webshops også en lang række forskellige integrationer indenfor økonomisystemer, fragtudbydere, prissammenligning, annoncering, nyhedsbreve, anmeldelser osv. Det gælder f.eks.:

Optimering af webshop til Google

Som kunde hos os, medfølger der en basis-søgemaskineoptimering, når du starter din Google- webshop. Det betyder, at vi laver den grundlæggende optimering af netbutikken, dens produkter og indhold, så det kan findes af dine kunder på Google.

Ønsker du fokus på online marketing, kan du kontakte os for at høre mere om Google Shopping, Google AdWords, søgemaskineoptimering (SEO) eller Facebook-annoncering, så vi kan hjælpe dig til mere salg og større omsætning.

Hvad koster en webshop? Få priser i dag!

Hvis du vil høre mere og have en pris på opstart af din egen professionelle webshop, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller mail info@grouponline.dk - det er helt uforpligtende.

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner.

Vil du høre mere om vores løsninger? Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk.

​​​Vil du høre mere om vores hjemmesider?​

Alt hvad du skal gøre, er, at udfylde nedenstående formular og så besvarer vi din henvendelse med et tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 15.00

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning