Få mail, kalender, Office og lagerplads i skyen fra Microsoft​

Med Microsoft 365 Business Standard får du mail, kalender, Office og lagerplads. Læs mere og få priser.​

Dansk support​

​50 GB lagringsplads

Synk. og kalenderdeling

Fra kun​

   55​,-

mdl ex. moms​

Hvad er Microsoft 365?

Microsoft 365 er Microsofts abonnementsløsning, der giver adgang til Office-programmer og tjenester via internettet.

Til virksomheder, omfatter løsningerne også hosted e-mail med Online Exchange samt ekstra lagerplads i skyen med OneDrive For Business.​

Hvorfor vælge Microsoft 365?

Ved at vælge et abonnement på Microsoft 365, så er du altid sikret adgang til de nyeste versioner af de kendte programmer fra Office-pakken.

Du bør vælge topproduktet fra Microsoft, da alle løsningerne giver din virksomhed mulighed for fuld synkronisering i mellem dine enheder af:

  • E-mail
  • Kalender og kalenderdeling
  • Kontakter
  • Opgaver
  • Note​

Hvad er forskellen på løsningerne?

Uanset, hvilken type abonnement, du vælger, så omfatter de alle sammen e-mail med fuld synkronisering og hele 50GB plads per e-mailkonti.

Løsningerne Business Basic og Business standard inkluderer derudover også 1TB ekstra lagerplads i skyen med OneDrive For Business, så du altid har dine filer til rådighed online.​

Business Basic giver dig også adgang til alle Office-programmerne i browseren.

Business Standard-løsningen, giver din virksomhed den største frihed og fleksibilitet, da du med den kan installere computerversionen af de nyeste Office-programmer på flere computere og enheder. Herunder de kendte programmer som Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access.

Du kan desuden installere Office-programmerne på både PC, Mac, Android, iPhone og iPad samt andre tablets.

​Inkl. fri support på dansk

​Vores aftaler omfatter fri support, der giver dig mulighed for at kontakte os året rundt - uden ekstra omkostninger. Supporten af Microsoft 365 foregår på dansk og håndteres af Group Onlines egen kundeservice.

​Hvad koster Microsoft 365? Få priser i dag!

​Du kan komme i gang med Microsoft 365 til en pris fra kun 55 kr. månedligt pr. bruger - inkl. fri support på dansk. Priserne afhænger af, om du ønsker Exchange Online, Business Basic eller Business Standard samt antallet af brugere.

​Exchange Online, Business Basic eller Business Standard?​

​Exchange Online​

​E-mail​​ med 50GB per konto

Microsoft 365 Business Basic

E-mail​ med 50GB per konto, 1 TB lagerplads i skyen og Office via browser

Microsoft 365 Business Standard

​E-mail med 50GB per konto​, 1 TB lagerplads i skyen og Office til installation på op til fem enheder

Microsoft Gold Partner

Hos Group Online er vi Microsoft Gold Partner, som et af blot få webbureauer i Danmark. Vi har et tæt samarbejde med Microsoft omkring Microsoft 365, hosting, drift og support. Ved at vælge os, er du sikret en certificeret Microsoft-partner, der løbende gennemgår uddannelse og kvalitetssikring, så du er garanteret optimal drift og professionel support.​

Vil du vide mere?​

Hvis du vil høre mere om priser og hvordan vi kan hjælpe dig i gang med Microsoft 365, så ring på 55 55 55 55 eller skriv til info@grouponline.dk - det er helt uforpligtende.

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner.

Vil du høre mere om vores løsninger? Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk.

​​Vil du høre mere om Microsoft 365?

​Alt hvad du skal gøre, er, at udfylde nedenstående formular og så besvarer vi din henvendelse med et tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 15.00

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning