CMS

​Få en professionel hjemmeside, der giver din virksomhed flere kunder. ​Et Content Management System gør det nemt at opdatere hjemmesidens indhold – læs mere om CMS

​Responsivt design

​Brugervenligt CMS

Fri support​​

Fra kun​

​4.788,-

årligt ex. moms​

Hvad er CMS?

CMS, der er en forkortelse for Content Management System, er det opdateringsmodul, der ligger bag en hjemmeside. Med CM-Systemet kan du nemt og effektivt vedligeholde websitets indhold. Det omtales ofte også som ”CMS System”.

​DanaCMS – udviklet af Group Online

Hos Group Online, har vi udviklet vores eget CMS, kaldet DanaCMS. Systemet har vi skræddersyet til virksomheder som din, så du i stedet kan bruge tiden på din forretning og dine kunder. 

Systemet følger med som en del af løsningen, når vi designer, udvikler og hoster en hjemmeside.

Brugervenligt & adgang overalt

Content Management Systemet har en brugervenlig opbygning, som minder meget om Word, der gør det nemt at bruge for alle. Det kan tilgås overalt, blot du har forbindelse til internettet.

Mange muligheder - uden ekstra tilkøb

CMS-systemet giver først og fremmest mulighed for at opdatere websitets tekst og billeder, men systemet omfatter bl.a. også moduler til:

Alt sammen funktionalitet, der følger med, så du undgår ekstra tilkøb og dyre licenser.​

Prøv gratis demo

​Du er altid velkommen til at prøve en demo af vores Content Management System. Kontakt os blot for brugernavn og kode.

#1 CMS i Computerworld

Group Online blev kåret som vinder i kategorien CMS-leverandører i Computerworlds Top 100 over Danmarks bedste IT-virksomheder i 2016. Det er din tryghed, når du vælger DanaCMS, der er blandt markedets mest populære CMS-Systemer.

CMS optimeret til SEO og Ads

DanaCMS er også perfekt til dig, der har fokus på online markedsføring, da systemet giver store muligheder for f.eks. at optimere landingssider, implementere sporingskoder og analysere statistik.

Ønsker du fokus på online marketing, kan du kontakte os for at høre mere om:

Gratis opdatering & fri support

Får du alligevel brug for hjælp til at opdatere din hjemmeside, sender du blot rettelserne til os, så laver vi dem for dig – uden ekstra omkostninger.

Vores aftaler omfatter desuden fri support, der giver dig mulighed for at kontakte os året rundt med spørgsmål til CMS. I vores kundeservice, vil en fast kontaktperson hjælpe dig omkring din CMS-løsning.

Hvad koster en hjemmeside med CMS?

Hos Group Online, der koster en professionel hjemmeside med CMS fra kun 4.788 kr./årligt ex moms. Prisen omfatter responsivt design, brugervenligt CMS, gratis opdatering og fri support.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om CMS og vores hjemmesider, kan du kontakte os på 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk - det er helt uforpligtende. Har du brug for hjælp til vores CMS, kan du finde vejledninger her eller kontakte vores kundeservice.

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner.

Vil du høre mere om vores løsninger? Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk.

​​Vil du høre mere om vores hjemmesider?​

Alt hvad du skal gøre, er, at udfylde nedenstående formular og så besvarer vi din henvendelse med et tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 15.00

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​K. Christensens Vej 6, 9200 Aalborg SV​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning