Bliv set på google

Få større synlighed og flere kunder med søgemaskineoptimering​

​Opnå større synlighed i søgeresultaterne på Google, på relevante søgninger og oplev øget organisk trafik samt flere konverteringer på din hjemmeside

Fra kun​

7.500,-​

årligt ex. moms

Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering bliver også betegnet som SEO, og er en forkortelse for det engelske ord Searc​h Engine Optimization. Vi sikrer, at du får en SEO-venlig hjemmeside, som kan findes på Google.

Som Danmarks største online web- og marketingbureau har vi mange års erfaring med SEO-optimering og Google som SE​O-bureau.

​Dette får du med en SEO-aftale hos Group Online

usp-ikon  Topplaceringer på Google​

usp-ikon  Løbende SEO-optimering​

usp-ikon  Flere kunder nu

Vil du ligge i toppen af Google?

Med en SEO-aftale hos os optimerer vi din hjemmeside, så du bliver vist i toppen af søgeresultaterne på Google, så dine potentielle kunder kan finde dig. Med placeringer i toppen af søgemaskinen opnår du relevant synlighed overfor dine kunder, når de søger efter dig som fagmand, dine serviceydelser eller dine produkter.

Ved en SEO-optimering sørger vi for at optimere og synliggøre det, som skaber mest værdi for dig, så du i stedet kan bruge tiden på det, du er bedst til. Derudover kan vi selvfølgelig også hjælpe med Google Ads, så du kan få flere henvendelser gennem effektiv annoncering.​

​Hvad siger vores kunder?

​"​Tilgangen til mig har været professionel. Jeg er blevet rådet i den rigtige retning. ​Jeg har følt en ægte interesse for, at mit sted skulle blive en succes."​

Beauty By Ryberg

"​Jeg føler jeg får det jeg betaler for, og har jeg problemer kan jeg altid ringe eller skrive til dem og så vender de tilbage til mig ret hurtigt efter."

Flex Gulvservice

"Det har simpelthen betydet så meget for min forretning, at vi har vækstet fuldstændig vildt efter at jeg tog valget og sprang ud i det og valgte Group Online."

Rister og Søn ApS

Få flere besøgende – og flere kunder

​Høje placeringer og øget synlighed på Google giver dig og din hjemmeside flere relevante besøgende og ikke mindst flere kunder til din virksomhed. SEO-optimering kan groft sagt koges ned til følgende:

  • topplaceringer og større synlighed på Google
  • mere relevant trafik ind på din hjemmeside
  • flere henvendelser og kunder til dig!​​

Hvad koster SEO?

Hos Group Online kan du komme i gang med søgemaskineoptimering fra kun 7.695 kr./årligt ex. moms.​ Prisen afhænger af antallet af søgeord og længden på den periode, du ønsker, vi skal hjælpe dig.

​Kom i gang med SEO-optimering

​Vil du gerne have større synlighed på Google og flere kunder? Så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan netop din virksomhed kan blive fundet på Google.

Vil du vide mere?

​Ønsker du at høre mere om søgemaskineoptimering hos os som SEO-bureau, så kontakt os på telefon eller mail - det er helt uforpligtende.

 
 
 
 
 

Skriv din henvendelse her

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​09.00 - 15.30

Tirsdag

09.00 - 15.30

Onsdag

09.00 - 15.30

Torsdag

09.00 - 15.30

Fredag

09.00 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning