Større synlighed, mere trafik & flere kunder med søgemaskineoptimering​

Opnå større synlighed i søgeresultaterne på Google, på relevante søgninger og oplev øget organisk trafik samt flere konverteringer på din hjemmeside.​

Topplaceringer på Google​

Løbende SEO-optimering​

Flere kunder nu​

Fra kun​

​6.000,-

​årligt ex. moms​​

​Hvad er SEO?

SEO, er en forkortelse for det engelske ord Searc​h Engine Optimization, og kaldes også søgemaskineoptimering på dansk. Her optimerer vi din hjemmeside og dens indhold, så den vises i toppen af søgeresultaterne på Google, der bruges af 95% af danskerne - og dermed også dine kunder.

Placeringer i toppen af Google

Med placeringer i toppen af søgemaskinen Google opnår du relevant synlighed overfor dine kunder, når de søger efter dig som fagmand, dine serviceydelser eller dine produkter. Og det er uanset, om du henvender dig til et loka​lt, nationalt eller globalt marked.

Vi optimerer og synliggør det, som skaber mest værdi for dig, så du i stedet kan bruge tiden på det, du er bedst til. Ved at vælge os, er du sikret et specialiseret SEO-bureau, der desuden samarbejder med Google som Google Partner.

Flere besøgende & flere kunder

​Høje placeringer og øget synlighed på Google, giver dig og din hjemmeside flere relevante besøgende og ikke mindst flere kunder til din virksomhed. Google-optimering kan groft sagt koges ned til følgende:

  • topplaceringer og større synlighed på Google
  • mere relevant trafik ind på din hjemmeside
  • flere henvendelser og kunder til dig!

Fokus på indhold & brugervenlighed

​Når vi laver søgemaskineoptimering, sørger vi for at skabe relevant og unikt indhold på din hjemmeside, så både kunderne og Google kan finde frem til den. Men vi arbejder også med brugeroplevelsen, så dine kunder besøger flere sider, bruger længere tid på dit website og endnu flere henvender sig - og kommer igen!

Erfarent SEO-bureau

​Som Danmarks største leverandør af hjemm​esider og online marketing, har vi mange års erfaring med søgemaskineoptimering og Google som SE​O-bureau. Vi ved, hvad der virker for vores kunder - og vi ved også, hvad man bør holde sig fra.

Opsætning & løbende SEO-optimering

​Vi sørger for professionel opsætning​ af søgemaskineoptimering på din hjemmeside og står også for det efterfølgende løb​ende arbejde med SEO-optimering, så du kommer foran konkurrenterne på Google - og bliver der!

Det gør vi ved bl.a. at optimere dine søgeord, tekster og landingssider, så de matcher det ønskede fokus - året rundt. Og vi kvalitetssikrer løbende, at relevansen, efterspørgslen og konkurrencen er optimal, så du opnår det maksimale udbytte.

Analyse & rapportering

​Vi analy​serer og rapp​orterer løbende resultaterne af dine placeringer, besøgende og kundehenvendelser, så du får det forventede afkast af din investering - uanset, om ønsket er flere henvendelser eller mere salg. Det gør vi ved hjælp af overskuelige rapporter og personlig opfølgning ved din faste kontaktperson. Det sikrer, at vi opnår målene - i tæt dialog med dig.

Hvad koster SEO?

Hos Group Online, kan du komme i gang med søgemaskineoptimering fra kun 7.695 kr./årligt ex moms.​ Prisen afhænger af antallet af søgeord og længden på den periode, du ønsker, vi skal hjælpe dig.

Få en gratis SEO-analyse

​Hvis du gerne vil have større synlighed på Google og flere kunder, så prøv vores gratis S​EO-analyse. Her analyserer vi din hjemmeside mht. SEO, brugervenlighed samt konvertering og giver dig konkrete forslag til optimering.

Vil du vide mere?​

Ønsker du at høre mere om søgemaskineoptimering hos os som SEO-bureau, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk - det er helt uforpligtende.

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner.

Vil du høre mere om vores løsninger? Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk.

​Vil du høre mere om vores SEO?

Alt hvad du skal gøre, er, at udfylde nedenstående formular og så besvarer vi din henvendelse med et tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 15.00

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning