vi sikrer dig flere kunder til din virksomhed

Hjemmeside-design og referencer

Se unikke hjemmesider designet af Group Online - i responsive design og brugervenligt CMS - og få priser.​

Fra kun​

4.788,-​

årligt ex. moms

Unikt design af hjemmeside

Her kan du se nogle eksempler på hjem​mesider, vi har designet. De kan bruges som inspiration - uanset om du er ny eller eksisterende kunde.

Husk, at du som kunde ved Group Online har mulighed for et gratis redesign af din hjemmeside hvert andet år. Det sikrer dig, at du altid har et tidssvarende website. Hvis du savner nogle specifikke eksempler, f.eks. din branche eller lokalområde, så kontakt os venligst.

Anmeldelser på Trustpilot

​Overvejer du at blive kunde, kan du evt. læse, hvad vores kunder udtaler om os på Trustpilot. Her har vi mere end 600 anmeldelser og en samlet bedømmelse på 4/5 stjerner i gennemsnit.

​Dette får du med en hjemmesideløsning fra Group Online

usp-ikon  Responsivt design

usp-ikon  Brugervenligt CMS

usp-ikon  Fri support

​Responsivt design & CMS

Hjemmesiderne er udviklet i et responsivt design, så de automatisk tilpasser dig både mobil, tablet og desktop - og dermed er mobilvenlige. Indholdet skal dog kun vedligeholdes ét sted.

Bagved websitet finder du vores brugervenlige opdateringsmodul (CMS), hvor indholdet nemt kan redigeres - lige så enkelt som i tekstprogrammet Word.

Priser på hjemmesider

En professionel hjemmeside hos Group Online koster fra kun 4.788 kr./årligt ex moms. Prisen omfatter responsivt design, brugervenligt CMS, gratis opdatering og fri support.​

​Hvad siger vores kunder?

​"​Tilgangen til mig har været professionel. Jeg er blevet rådet i den rigtige retning. ​Jeg har følt en ægte interesse for, at mit sted skulle blive en succes."​

Beauty By Ryberg

"​Jeg føler jeg får det jeg betaler for, og har jeg problemer kan jeg altid ringe eller skrive til dem og så vender de tilbage til mig ret hurtigt efter."

Flex Gulvservice

"Det har simpelthen betydet så meget for min forretning, at vi har vækstet fuldstændig vildt efter at jeg tog valget og sprang ud i det og valgte Group Online."

Rister og Søn ApS

Gratis opdatering & fri support

​Vores aftaler omfatter gratis opdatering af websitets indhold - året rundt. Så hvis du ikke selv har tiden, lysten eller evnerne, sender du blot dine opdateringer til os, hvorefter vi laver dem - uden ekstra omkostninger.

​I vores kundeservice, vil en fast kontaktperson hjælpe dig og sikre kompetent service og rådgivning. Her har du samtidig fri support, der altid giver dig mulighed for at kontakte os med spørgsmål til website og mail.

Hvad koster det?

Hos Group Online, koster en hjemmeside i responsive design fra kun 4.788 kr./årligt ex moms. Prisen omfatter responsivt design, brugervenligt CMS, gratis opdatering og fri support.​

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner

 
 
 
 
 

Skriv din henvendelse her

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​09.00 - 15.30

Tirsdag

09.00 - 15.30

Onsdag

09.00 - 15.30

Torsdag

09.00 - 15.30

Fredag

09.00 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning