Responsivt design

Få en professionel hjemmeside, der giver din virksomhed flere kunder. Responsive webdesign tilpasser din hjemmeside til alle enheder og gør den mobilvenlig - læs hvordan.

​Responsivt design

​Brugervenligt CMS

Fri support​​​

Fra kun​

​4.788,-

årligt ex. moms​

​Hvad er responsive design?

Responsivt webdesign, er en måde at designe din hjemmeside på, så den automatisk tilpasser sig til alle mobile enheder, browsere og skærmstørrelser. Det betyder, at dine besøgende får den bedst mulige visning af websitet – uanset om de besøger siden fra mobil, tablet eller desktop.​

​Hvorfor vælge responsive design?

​Foruden fordelene ved, at designet automatisk tilpasses alle enheder, så gør et responsive webdesign samtidig din hjemmeside mobilvenlig. Det er vigtigt i dag, da 50% af websitets besøgende typisk kommer herfra.

Med et responsivt design behøver du kun én version af din hjemmeside og modsat tidligere, så slipper du for et mobilsite som supplement til din almindelige hjemmeside. Indholdet skal desuden kun opdateres ét sted. Google rangerer også hjemmesider ud fra mobilvenlighed i sine søgeresultater, ligesom et responsive design er en klar fordel ved annoncering med Google Ads eller Facebook Ads.

​Mobile first og den mobile bruger

Da en responsiv hjemmeside samtidig giver dig en mobilvenlig hjemmeside, sørger vi for, at du lever op til ”mobile first”-begrebet.

Brugeren er i dag mobil og det er deres adfærd også. Det betyder f.eks., at de kan have en anden adfærd, når de besøger din hjemmeside fra mobil i forhold til, når det sker fra en computer. Men bare rolig – det hjælper vi med, når vi designer dit nye responsive website.

Eksempler på responsive hjemmesider

Her kan du se eksempler på hjemmesider i responsivt design, der er designet og udviklet af Group Online. De kan bruges som inspiration til webdesign.

Adfærd på tværs af kanaler og enheder

Ved at vælge en hjemmeside i responsive design, så sikrer du, at din virksomhed lever op til dine kunders adfærd online.

I dag er det helt almindeligt, at en bruger besøger en hjemmeside flere gange i løbet af beslutningsprocessen. Besøg, der foretages fra både mobil, tablet og desktop. Samtidig, kan de ske via forskellige kanaler som søgemaskiner, sociale medier osv. Det er det, der populært kaldes ”cross channel – cross device”.

Hvad koster det?

Hos Group Online, koster en hjemmeside i responsive design fra kun 4.788 kr./årligt ex moms. Prisen omfatter responsivt design, brugervenligt CMS, gratis opdatering og fri support.​

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om responsive design og vores professionelle hjemmesider, kan du kontakte os på 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk - det er helt uforpligtende.

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner.

Vil du høre mere om vores løsninger? Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk.

​​Vil du høre mere om vores hjemmesider?​

Alt hvad du skal gøre, er, at udfylde nedenstående formular og så besvarer vi din henvendelse med et tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 15.00

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​K. Christensens Vej 6, 9200 Aalborg SV​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning