Bliv set på google

Med SEO-analyse opnår din hjemmeside større synlighed på Google

Opnå større synlighed i søgeresultaterne på relevante søgninger og oplev øget organisk trafik samt flere konverteringer.

Fra kun​

6.000,-​

årligt ex. moms

​Gratis analyse af hjemmeside

Får du det optimale ud af din hjemmeside? Lad os hjælpe dig med svaret! Selv små forbedringer kan have stor betydning for din synlighed på Google, antallet af dine besøgende og ikke mindst de henvendelser, du modtager fra websitet.​​

Som Danma​rks største webbureau, og leverandør af hjemmesider i mere end 10 år, har vi samlet en masse erfaringer. Dem ønsker vi nu at dele med dig – helt gratis!

​Ved at udfylde formularen her på siden, så modtager du en gratis analyse af dit website. Analysen vil indeholde fokus på følgende:

  • ​Søgemaskineoptimering (SEO)
  • ​Brugervenlighed og mobiltilpasning
  • ​Konvertering
  • ​Teknisk opsætning

Med rapporten gennemgår vi evt. udfordringer og giver dig konkrete anbefalinger til, hvordan de kan løses, så din hjemmeside kan optimeres.

Analysen vil være unik og manuelt udarbejdet af en af vore erfarne medarbejdere, og du vil have mulighed for en personlig gennemgang.

​Dette får du med en SEO-aftale hos Group Online

usp-ikon  Topplaceringer på Google​

usp-ikon  Løbende SEO-optimering​

usp-ikon  Flere kunder nu

SEO & synlighed på Google

​Gode placeringer, og stor synlighed på Google, kan være et afgørende konkurrenceparameter i jagten på nye kunder for langt de fleste virksomheder.

Forklaringen er, at søgemaskinen bruges af mere end 95 % af danskerne, ligesom mindst halvdelen af din hjemmesides besøgende typisk vil komme herfra. Derfor har analysen også stort fokus på søgemaskineoptimering (SEO) og dine søgeords placeringer på Google.

Brugervenlighed & mobiltilpasning

SEO og trafik fra søgemaskinerne er vigtigt, men uden en brugervenlig hjemmeside kan det være lige meget. Tålmodigheden online er kort hos dine potentielle kunder, så det skal være hurtigt, nemt og logisk at navigere rundt på websitet.

En vigtig del af brugervenlighed (usablilty) er mobiltilpasning, så din webside vises optimalt på både mobil, tablet og desktop.

50 % af hjemmesidens besøgende vil typisk komme fra mobil, ligesom Google også rangerer deres søgeresultater ud fra mobilvenlighed.

Og så er en god grundregel inden for både SEO, brugervenlighed og mobiltilpasning i øvrigt: Hvis brugeren ikke har en god oplevelse, så har Google det formentlig heller ikke.

​Hvad siger vores kunder?

​"​Tilgangen til mig har været professionel. Jeg er blevet rådet i den rigtige retning. ​Jeg har følt en ægte interesse for, at mit sted skulle blive en succes."​

Beauty By Ryberg

"​Jeg føler jeg får det jeg betaler for, og har jeg problemer kan jeg altid ringe eller skrive til dem og så vender de tilbage til mig ret hurtigt efter."

Flex Gulvservice

"Det har simpelthen betydet så meget for min forretning, at vi har vækstet fuldstændig vildt efter at jeg tog valget og sprang ud i det og valgte Group Online."

Rister og Søn ApS

Konverteringsoptimering af website

Konvertering, eller mangel på samme, kan være forskellen på din hjemmesides succes eller fiasko. Med masser af besøgende, mange sidevisninger og lang besøgstid, er du næsten i mål, men konverterer websitet din virksomheds potentiale fuldt ud?

​​

En stigning på blot 1 % i henvendelserne fra din hjemmeside kan have stor betydning for antallet af nye kunder til din virksomhed.

​​

Det er fint, at dine besøgende har muligheden for at kontakte dig, men hvorfor skal de gøre det? Og er det intuitivt og tydeligt, hvordan det gøres?​

Teknisk analyse af hjemmeside

Hvis din hjemmeside har nogle vigtige tekniske udfordringer, der bør løses, så vil analysen også belyse det. Her vil vi tage dig i hånden og hjælpe dig sikkert videre, så du ikke står alene tilbage med uforståelige, tekniske formuleringer, der kan autogenereres på sekunder på mange andre websites.

​Vil du vide mere

Hvis du vil høre mere om vores SEO-analyse, kan du kontakte os. Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at læse mere om vores professionelle hjemmesider og søgemaskineoptimering (SEO).

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning