Om Group Online​ - Danmarks største webbureau

Group Online er Danmarks største webbureau og leverandør af webdesign, hosting & markedsføring - læs hvorfor.

Danmarks #1 webbureau

Hos Group Online, er vi stolte af, at være landets største leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi er et full-service webbureau, der tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende rådgivning og servicering.​

​Siden startskuddet i 2003, i ydmyge kælderlokaler i hjertet af København, har vi oplevet stor kundetilgang. Det betyder, at vi i dag er +170 dedikerede medarbejdere, som dagligt hjælper vore mere end 12.000 kunder, der primært er små og mellemstore virksomheder.

Succesen skyldes i høj grad vores brugervenlige produkter, konkurrencedygtige priser og skarpe fokus på at yde en god kundeservice.​

Brugervenlige produkter

​Vi designer og udvikler vores hjemmesider i et responsivt webdesign. Det betyder, at websitet automatisk tilpasser sig alle enheder - uanset om dine kunder kommer fra mobil, tablet eller desktop.

Under Referencer, kan du se eksempler på professionelle hjemmesider, vi har designet. Hjemmesiden er samtidig bygget op omkring et brugervenligt CMS (DanaCMS), så du nemt og effektivt kan vedligeholde indholdet.​​

Se hjemmeside-design

Gratis opdatering & fri support

​Når du er kunde hos os, hjælper vi dig gratis med at opdatere hjemmesiden - året rundt. Så hvis du ikke selv har tiden, lysten eller evnerne, så send blot dine opdateringer til os og vi klarer resten - uden ekstra omkostninger. 

Vores aftaler omfatter desuden fri support, så du altid kan kontakte os med spørgsmål til hjemmeside og mail.

I vores kundeservice vil en fast kontaktperson hjælpe dig med kompetent rådgivning og service omkring din løsning og dine behov.

Full-service webbureau

​Vi lever af, at din virksomhed har succes og får flere kunder. Derfor har vi også et stort fokus på at levere online-produkter i høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.

For dig som kunde betyder det, at du kan samle alle dine online-aktiviter hos os som full-service webbureau.

​​Fokus på online markedsføring

Hos Group Onlinehjælper vi dig med rådgivning og online markedsføring, så du bliver mere synlig. F.eks. med annoncer på Google med Ads eller ved at lave søgemaskineoptimering (SEO), der giver din virksomhed flere placeringer i toppen af søgemaskinerne. Vi hjælper dig også med annoncering på Facebook, så du i stedet kan fokusere på det, du er bedst til.

Når vi laver online marketing for dig, sørger vi for løbende optimering, overskuelig rapportering og personlig opfølgning, der sikrer dig det rette afkast af din investering.

​Samarbejde med Google & Microsoft

​Som et af blot få webbureauer i Danmark, er vi Google Premier Partner og har et tæt samarbejde med Goo​gle. Samarbejdet sikrer høj kvalitet, god service og attraktive kampagner for vore mange kunder, når vi hjælper dem.Vi er også Microsoft Gold Partner og samarbejder med Microsoft på en række områder - bl.a. Microsoft 365 og hosting.

Lokalt webbureau nær dig

​Du finder vores hovedkontor i Ballerup ved København, der bl.a. omfatter grafisk produktion, udvikling, kundeservice, online marketing, administration og kunderådgivning.

Vi har lokale salgskontorer i København, Aarhus, Odense og Aalborg samt et svensk datterselskab, DanaWeb AB. Geografisk kan vi således nemt møde vores kunder, hvilket er afgørende for et godt og tæt samarbejde - uanset om du er eksisterende kunde eller overvejer at blive kunde.

Vil du vide mere?​

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk, hvis du vil vide mere om Group Online eller vores produkter - det er helt uforpligtende.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+170

dedikerede medarbejdere

+12.000

tilfredse kunder

Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed. 

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner. 

Vil du høre mere om vores løsninger? Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk.

Vil du vide mere?

​Alt hvad du skal gøre, er, at udfylde nedenstående formular og så besvarer vi din henvendelse med et tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Mål effekten af din annoncering med call tracking fra Group Online​

Opkaldssporing med målenumre​

Mål online & offline marketing

Løbende rapportering

Læs om call tracking​

flere kunder og mere salg med annoncering på Facebook

Flere likes, mere trafik og øget salg

Nye kunder, mersalg og fastholdelse

Målret efter lokalitet, alder, køn & interesser

Læs om social media annoncering

flere kunder ved målrettet og effektiv annoncering med Google Ads

Synlighed i toppen af Google

Store muligheder for målretning

Betaling pr. klik

Læs om Google Ads

​Har du brug for hjælp til din hjemmeside? Vi opdaterer gratis for dig - året rundt!

Gratis opdatering

Fast kontaktperson

Fri support af hjemmeside & mail

 Kontakt kundeservice

Større synlighed, mere trafik og flere kunder med søgemaskineoptimering

Topplaceringer på Google

Løbende SEO-optimering

Flere besøgende & nye kunder

 Læs mere om SEO

mail, kalender, Office og lagerplads i skyen fra Microsoft

Dansk support

50 GB lagerplads

Synkronisering & kalenderdeling

 Læs om Microsoft 365 Business Standard

Kontakt Group Online

​Telefon: 55 55 55 55

E-mail: info@grouponline.dk

CVR: 29414815

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Åbningstider

​Mandag:

​08.30 - 15.45

​Tirsdag:

​08.30 - 15.45

​Onsdag:

​08.30 - 15.45

​Torsdag:

​08.30 - 15.45

​Fredag:

​08.30 - 15.00

​Lør- og søndag:

Lukket

​Ballerup

Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Find vej

Aarhus​

Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Find vej

​Aalborg​

​K. Christensens Vej 6, 9200 Aalborg SV​

Find vej

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Find vej