Grundig & intens oplæring

Har du viljen til at lære? Hos Group Online gør vi dig til den bedste!

Hos Group Online, vil du modtage en masse træning og uddannelse som sikrer, at du bliver skarp i salgsdisciplinen. Du vil således kunne forvente en grundig og intens oplæring med deciderede undervisningsmoduler, sparring og coaching.

En unik salgs-uddannelse over 6 til 18 måneder

Du vil blive mødt med tillid til dine evner i et åbent og imødekommende miljø. Vi har mange års erfaring med at talentudvikle og vi ved, at de bedste resultater skabes af medarbejdere, der trives og anerkendes. 

Derfor vil du opleve, at vi med åbne arme tager imod dig og sørger for, at du hurtigt bliver en del af et stærkt fællesskab.​

Når vi siger, at vi har det sjovt på vores arbejdsplads, så mener vi det virkelig. 

Du kan forvente masser af interne konkurrencer, sociale arrangementer, fredagsbarer og unikke arrangementer. 2 gange årligt holder vi store fester, hvor alle medarbejdere fra hele landet kommer. For de dygtigste af vores sælgere er der 2 årlige stjerneture til lækre destinationer.​

Fordelene ved at være sælger hos Group Online

​Vi tilbyder en stejl læringskurve og har daglige undervisningsmoduler, der har til formål at dygtiggøre vores team.

Du vil naturligvis modtage fuld oplæring og undervisning i systemer og produkter, og du vil få en fast mentor tilknyttet.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Bliv en del af et salgsteam, der lykkes sammen

Vi har Danmarks største salgsafdeling inden for branchen, og vi har høje ambitioner om at levere landets bedste online marketingløsninger og hjemmesider, der skaber kommerciel værdi for vores kunder og får dem til at stråle digitalt.​

Du vil blive en del af et ambitiøst hold med mere end 70 kollegaer. Du kommer med på en lærerig vækstrejse, og du bliver en del af en kultur, hvor vi hjælper hinanden, har det sjovt og skaber resultater sammen. I salg er vi alle meget resultatorienterede, men aldrig mere end at vi altid hjælper og bakker hinanden op.

Vi skal blot bruge et CV fra dig

Du skal bare sende dit CV samt et par linjer eller en video på maks. 30 sekunder, hvor du fortæller os, hvorfor du er den rette til jobbet.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Jonas Skov Porskrog på tlf.nr. 60 20 62 07.

Åbningstider

Mandag

​09.00 - 15.30

Tirsdag

09.00 - 15.30

Onsdag

09.00 - 15.30

Torsdag

09.00 - 15.30

Fredag

09.00 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning