Nyheder

Tidligere Google-direktør med stor SMV-erfaring bliver ny CEO hos Group Online

Jesper Eiby tiltræder den 1. august som CEO for den CataCap-ejede virksomhed. Her skal han bygge videre på positionen som markedsleder og sikre, at Group Online er SMVernes naturlige valg inden for web- og onlinemarketing. Jesper Eiby afløser stifter Kenneth Stampe, der forbliver betydende aktionær.

CataCap etablerede Group Online i 2020 efter flere opkøb for at skabe den bedste og største digitale markedsføringsvirksomhed målrettet SMVere. Siden har bestyrelsen i tæt dialog med den nuværende CEO og betydende aktionær Kenneth Stampe gennemført en meget grundig rekrutteringsproces. Valget er faldet på Jesper Eiby, som har været leder gennem hele sin karriere, og som i otte år var en del af Googles ledelse i Danmark og Nordeuropa, bl.a. med ansvar for SMV-marketing. Han kommer fra en stilling som CEO for Clio, som leverer digitale læremidler til over 60 markeder.

Hos Group Online skal han stå i spidsen for virksomhedens vækst, og han får bl.a. ansvaret for at videreudvikle den nuværende organisation og styrke virksomhedens egen teknologi- og softwareudvikling.

Bestyrelsesformand Jens Harsaae ser udnævnelsen som det perfekte match for Group Online: 

”Jesper Eiby er ubetinget én af landets dygtigste og mest erfarne ledere inden for digitalisering, onlinemarketing og transformation. Samtidig har han stor erfaring med netop SMVeres digitale markedsføring. Derfor er han den helt rigtige til at udbygge virksomhedens position som markedsleder og sikre, at Group Online er det naturlige valg for SMVere ved at være den bedste på alle parametre.”

Jens Harsaae fremhæver også den nye CEOs personlige egenskaber som leder:

”Han interesserer sig dybt for kunderne, og har bevist sin evne til at udvikle medarbejdere og teams og få dem til at præstere på absolut topniveau.”

Jesper Eiby var ikke i tvivl, da han fik tilbuddet:

”Group Online giver mig en unik mulighed for at arbejde med alt dét, jeg brænder mest for. SMVere, digitalisering og at gøre gode medarbejdere, teams og virksomheder endnu bedre. Jeg glæder mig til, sammen med hele det stærke Group Online-team og de ambitiøse ejere, at rykke virksomheden til næste niveau og at gøre en forskel for Danmarks SMVere.”

Kenneth Stampe forlader den daglige ledelse af en virksomhed, han lagde fundamentet for helt tilbage i 2003. Han har selv været med til at planlægge CEO-skiftet, som han glæder sig over:

”Jeg kommer helt sikkert til at savne kontakten med kunderne og alle de mange gode, dygtige kollegaer hos Group Online. Men først og fremmest er jeg glad og stolt. For jeg er ikke i tvivl om, at Jesper, som jeg kender fra hans tid i Google, bliver en stor gevinst for både Group Onlines medarbejdere og vores mange tusinde kunder. Og jeg er stolt over den virksomhed, jeg har været med til at bygge op fra bunden og nu overlader til Jesper.”

Bestyrelsesformand Jens Harsaae takker Kenneth Stampe for hans indsats og samarbejdet:

”Det er imponerende, hvad Kenneth har skabt som iværksætter og virksomhedsejer. Og på både bestyrelsens og CataCaps vegne vil jeg gerne takke Kenneth for hans store og værdifulde indsats som CEO, og det gode samarbejde vi har haft.” Kenneth Stampe fortsætter som betydende aktionær.

CV for Jesper Eiby – uddrag:​

2018-2021: Clio

Adm. direktør

2010-2018: Google

2010-2018: CMO/ Marketingdirektør, Nordeuropa

2008-2010: TraceWorks A/S

CMO/Marketingdirektør

Uddannelse: 

Cand.merc. og MBA fra CBS

​Bestyrelsesmedlem i Loopia Group (ejet af Axcel) og DI Digital

Fhv. professionel håndboldspiller

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+170

dedikerede medarbejdere

+12.000

tilfredse kunder

Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed. 

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner. 

Vil du høre mere om vores løsninger? Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@grouponline.dk.

Vil du vide mere?

​Alt hvad du skal gøre, er, at udfylde nedenstående formular og så besvarer vi din henvendelse med et tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Mål effekten af din annoncering med call tracking fra Group Online​

Opkaldssporing med målenumre​

Mål online & offline marketing

Løbende rapportering

Læs om call tracking​

flere kunder og mere salg med annoncering på Facebook

Flere likes, mere trafik og øget salg

Nye kunder, mersalg og fastholdelse

Målret efter lokalitet, alder, køn & interesser

Læs om social media annoncering

flere kunder ved målrettet og effektiv annoncering med Google Ads

Synlighed i toppen af Google

Store muligheder for målretning

Betaling pr. klik

Læs om Google Ads

​Har du brug for hjælp til din hjemmeside? Vi opdaterer gratis for dig - året rundt!

Gratis opdatering

Fast kontaktperson

Fri support af hjemmeside & mail

 Kontakt kundeservice

Større synlighed, mere trafik og flere kunder med søgemaskineoptimering

Topplaceringer på Google

Løbende SEO-optimering

Flere besøgende & nye kunder

 Læs mere om SEO

mail, kalender, Office og lagerplads i skyen fra Microsoft

Dansk support

50 GB lagerplads

Synkronisering & kalenderdeling

 Læs om Microsoft 365 Business Standard

Kontakt Group Online

​Telefon: 55 55 55 55

E-mail: info@grouponline.dk

CVR: 29414815

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Åbningstider

​Mandag:

​08.30 - 15.45

​Tirsdag:

​08.30 - 15.45

​Onsdag:

​08.30 - 15.45

​Torsdag:

​08.30 - 15.45

​Fredag:

​08.30 - 15.00

​Lør- og søndag:

Lukket

​Ballerup

Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Find vej

Aarhus​

Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Find vej

​Aalborg​

​K. Christensens Vej 6, 9200 Aalborg SV​

Find vej

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Find vej