Tips som skal overholdes med MailChimp​

​​Når du opretter en MailChimp konto, accepterer du at overholde alle anti-spam regler og MailChimps vilkår for anvendelse​

Disse vilkår kræver, at alle lister skal være tilladelse baseret, som består af abonnementer som aktivt har tilmeldt sig via en kontaktformular eller har givet udtrykkelig tilladelse til dig, på at du må tilføje dem til mail listen.

​Du skal have konkret bevis for at abonnenten ønsker, at du kommunikerer med dem. Vær desuden opmærksom på retningslinjer til højre for inden du går igang:​​

  • Sørg for at hensigten med tilmeldings formularen er tydeligt angivet. Alle potentielle abonnenter bør forstå at, ved at indsende deres kontaktoplysninger via formularen giver de samtykke om at du må sende dem mails.
  • Formularer som hedder "Kontakt os" eller "Yderligere oplysninger" er ikke acceptable metoder til at tilføje abonnenter til en mail liste. Disse formularer bruges til at indikere en en-til-en mail, ikke til at du kan sende nyhedsbreve til dem.
  • E-mail adresser der er indsamlet verbalt, fra personlige adressekartoteker, fra visitkort eller fra sociale medier er ikke acceptable metoder til at indsamle til en mail liste på, da disse ikke har mulighed for at komme med deres samtykke.
  • Selv om det generelt er i orden at tilføje eksisterende kunder til en mail liste, skal det være kunder som regelmæssigt har modtaget mails fra dig. Brug kun adresser, som har ønsket at blive tilføjet til din liste.
  • Det er ikke tilladt at bruge nogen form for tredjeparts lister i systemer. Dette omfatter offentligt tilgængelige, købt, lejet eller partner lister.

Hvis du er i tvivl om ​din liste er acceptabel kan du kontakte MailChimp for at høre dem ad.

OBS: Kommunikationen foregår på engelsk

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning