Sende din MailChimp​ kampagne

Når du er færdig med at designe din kampagne, skal du navigere til siden Confirm, det endelige trin i kampagnebygger processen. 

Her scannes kampagnen for at være sikker på at alle de foregående trin er blevet afsluttet korrekt og advarer dig om noget du evt. skal rette. Her kan du desuden både få forhåndsvist HMTL versionen og den genererede tekstversion af kampagnen en sidste gang, køre en endelig Inbox inspection eller sende en sidste test mail for at være sikker på at alt er som det skal være.

Vær opmærksom på at du kan se hvor langt du er kommet i processen i bunden af siden:​

Klik på billedet for at se det i stor størrelse​

Når du er klar til at sende er der forskellige muligheder for at sende. Alle brugere har mulighed for at sende kampagnen med det samme eller planlægge et tidspunkt det skal sendes på.​

​Betalende MailChimp kunder har desuden følgende 3 muligheder:

  • Send Time Optimization analyserer aktivitetshistorikken på abonnenterne i din liste og vælger tidspunktet det er mest optimalt at sende din kampagne.
  • Time Warp sender kampagnen til din liste baseret på modtagerens tidszone. Modsat normalt hvor den bliver sendt ud fra MailChimp kontoens tidszone.
  • Med Batch Delivery sendes din kampagne ud i grupper, modsat normalt hvor den bliver sendt til alle på en gang.

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning