Få vist og test din kampagne i MailChimp​

​Menupunktet Preview and Test indeholder alle dine kampagnens testmuligheder. Fra denne menu kan du gå til Preview Mode, som giver dig en ide om hvordan din kampagne gengives på computere og mobile enheder.​

Fra Previews and Test menuen vil du også have mulighed for at sende testmails til en hvilken som helst E-mail du skulle have lyst til, se forhåndsvisning af mobilversionen af din kampagne, bruge Link checker for at være sikker på at alle links i din kampagne virker eller sætte Social Cards op til din kampagne. Når den er aktiveret vil du få muligheden for at vælge billede og kort tekst som vil blive vist på Facebook, Twitter og Gmail.

​Det endelige testværktøj, der er mulighed for at bruge i Preview and Test er Inbox Inspector. Denne automatiserer testprocessen og gengiver kampagnen som de vises på tværs af flere abonnenter, med blot et par klik. Det kan også køre spamfilterkontrol af indholdet for at hjælpe dig med at identificere potentielle faresignaler i din kampagne. Inbox Inspector er til rådighed for de betalende brugere af MailChimp, man kan køre op til 25 inspektioner om ugen. Hvis du har en gratis konto på MailChimp, vil en enkelt inspektion koste 3$.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse​

OBS: Hvis du bruger Merge Tags i din kampagne vil du se at de sætter en tekst ind når du ser kampagnen i Preview Mode. Disse viser dig at de fusionerede koder virker som de skal og vil blive erstattet med abonnenters informationer så snart du sender kampagnen.

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning