Vejledning til MailChimp

​​DanaWeb A/S anbefaler MailChimp til at sende nyhedsbreve med, når du ønsker at sende nyhedsbreve med en mere avanceret opsætning. Da MailChimp er et eksternt online program sætter vi ikke dit nyhedsbrev op, men vi vejleder gerne i hvordan du bruger det.

Da MailChimp er et engelsk program har vi valgt at du kan læse om det i denne guide, som omhandler nogle generelle ting du skal være opmærksom på.

MailChimp er et webbaseret applikation som virker i de flestes browsere, hvilket betyder at du ikke behøver at downloade eller installere nogen ny software til din computer. For at være sikker på at MailChimp virker ordentligt i din browser, skal du aktivere cookies, pop-ups og JaveScript.

​Gør du brug af MailChimps egne instruktions videoer skal du bruge den nyeste version af Flash.​​

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​08.30 - 15.45

Tirsdag

08.30 - 15.45

Onsdag

08.30 - 15.45

Torsdag

08.30 - 15.45

Fredag

08.30 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning