Danmarks største ​leverandør af hjemmesider

​​Bliv en del af teamet

Hos Group Online er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere, som vil passe godt ind i virksomheden.

​"​Det jeg elsker ved mit arbejde hos Group Online er, at jeg udvikler mig utrolig meget som menneske. Jeg sætter meget pris på, at kunne sparre med folk, der både har opbygget kompetencer over mange år men også med helt nye folk med høje ambitioner om at lykkes. 

Frederik

​"Jeg er virkelig glad for at arbejde et sted, hvor der er så meget fokus på ens personlige udvikling. Jeg synes også, at det er rigtig vigtigt, at jeg arbejder et sted, hvor vi fokuserer på kunden og på at få deres virksomheder til at stråle digitalt. Derudover, er kulturen og mine kollegaer også en stor faktor for min trivsel i Group Online."

Kawtar

​"Jeg kan virkelig godt lide at arbejde et sted, hvor der frihed under ansvar, og hvor der er en god balance mellem det seriøse og det sociale. For mig giver det de bedste forudsætninger for at kunne gøre en forskel for vores kunder, at jeg samtidig har det godt sammen med mine kollegaer."

Nathalie

Konstant udvikling​

​Som medarbejder i Group Online er du en del af et fællesskab. Et fællesskab centreret omkring høj faglighed og socialt sammenhold.

Når vi arbejder med online markedsføring, kan vi ikke læne os tilbage. Feltet er i konstant udvikling, og vi må hele tiden dygtiggøre os for at kunne levere de bedste løsninger for vores kunder. Derfor er faglig udvikling og uddannelse af vores medarbejdere noget af det, Group Online vægter højest.

​Men vi ved også, at faglighed ikke kan stå alene. Vi tilbringer meget tid i hinandens selskab i løbet af en arbejdsuge, hvorfor det er lige så vigtigt, at vi har det godt med hinanden. En fredagsøl efter arbejde, sportsaktiviteter og andre sociale arrangementer er derfor noget, vi alle nyder og prioriterer.

​Ledige stillinger

​Vil du være en del af Danmarks største ​leverandør af hjemmesider og online marketing, og være med til at yde den bedste service for vores flere end 10.000 kunder? Se vores ledige stillinger nedenfor.

Uopfordret ansøgning

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger. Når du sender en uopfordret ansøgning, bedes du anføre, hvilket job, du ønsker og hvilke områder, du ønsker at beskæftige dig med. Såfremt vi har en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer, vil vi kontakte dig.

​​Vi vil dog opfordre dig til fortsat at søge en stilling direkte, hvis den matcher dine ønsker og kvalifikationer, også selvom du har oprettet dig i vores CV-database tidligere, da vi ikke altid kan garantere, at vi når at læse de mange uopfordrede ansøgninger, der bliver sendt til os.

​Dine behov er i fokus

Vi ved, at forskellen på succes og fiasko ligger i kendskabet til din forretning og dit reelle behov. ​Når behovet er afdækket, lægger vi sammen en langsigtet og holdbar strategi, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

I Group Online drives vi af at skabe resultater sammen med vores kunder. I et tæt samarbejde og med løbende dialog følger vi din virksomhed og justerer vores tiltag, så du får mest mulig værdi for dine markedsføringskroner

 
 
 
 
 

Skriv din henvendelse her

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

​09.00 - 15.30

Tirsdag

09.00 - 15.30

Onsdag

09.00 - 15.30

Torsdag

09.00 - 15.30

Fredag

09.00 - 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

​Ballerup

​Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Klik for rutevejledning

​Aarhus​

​Jegstrupvej 96A, 8361 Hasselager

Klik for rutevejledning

​Aalborg​

​Strømmen 6, 9400 Nørresundby​

Klik for rutevejledning

​Odense​

Billedskærervej 17, 5230 Odense M

Klik for rutevejledning